Ons team

Jan & Sybill

Jan en Sybill

Jan en Sybill zijn de oprichters en wonen bij de zorgboerderij in Heide (Venray). In 2001 sprongen zij samen in het diepe. Sybill is het zorghart van de Lorr. Zij voelt als geen ander aan wat iedereen nodig heeft om zichzelf te kunnen zijn en zich gewaardeerd te voelen. Jan is de ondernemer en weet alles van het groen. Bovendien is Jan na al die jaren niet meer weg te denken als begeleider op de zorgboerderij.

Quincy

Quincy is na haar stage vanuit de opleiding Maatschappelijke Zorg, aan de zorgboerderij verbonden gebleven als vaste begeleidster. Quincy is een echte duizendpoot en het creatieve brein van de Lorr. Rustig en professioneel begeleidt ze de hulpboeren. Haar praktische kwaliteiten komen binnen de dagbesteding goed van pas. Quincy is betrouwbaar en flexibel. Op Quincy kun je rekenen.

Quincy
Guus

Guus

Guus is de zoon van Jan & Sybill en woont in Venray. Guus heeft Human Resource Management gestudeerd. Bij zijn andere werkgever werkt hij inmiddels 5 jaar als HR Adviseur. Guus heeft een goede dosis inlevingsvermogen en ervaring met de bedrijfsorganisatie. Met deze kwaliteiten zet hij zich in voor de ontwikkeling van de bedrijfsmatige kant van de zorgboerderij. Ook is Guus af en toe werkzaam als begeleider of chauffeur.

Roos

Roos is een dochter van Jan & Sybill en woont in Venray. Na het behalen van haar diploma HBO-verpleegkunde, heeft zij eerst in de wijkverpleging en de psychiatrie gewerkt.
Roos vindt het belangrijk om te werken vanuit de kwaliteiten van de deelnemers,
zodat iedereen zichzelf kan zijn. Roos weet een positieve sfeer neer te zetten. En met haar frisse en kritische blik tilt ze de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau.

Roos

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over onze zorgboerderij.

    Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming om jou periodiek via e-mail nieuwsbrieven te sturen en ga je akkoord met ons ‘Privacyreglement’.