Ons team

Roos

Roos

Roos is mede-eigenaar van de zorgboerderij. Roos is een dochter van Jan & Sybill en woont in Venray. Na het behalen van haar diploma HBO-verpleegkundige, heeft zij eerst in de wijkverpleging en de psychiatrie gewerkt. Roos weet een positieve sfeer neer te zetten. Met haar verdiepende en kritische blik tilt ze de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau.

Guus

Guus is mede-eigenaar van de zorgboerderij. Hij is de zoon van Jan & Sybill en woont in Venray. Guus heeft een achtergrond als HR Adviseur. Hij heeft een goede dosis inlevingsvermogen en ervaring met de bedrijfsorganisatie. Met deze kwaliteiten zet hij zich in voor de bedrijfsmatige kant van de zorgboerderij. Ook fungeert Guus als invalchauffeur.

Guus
Quincy

Quincy

Quincy is na haar stage vanuit de opleiding Maatschappelijke Zorg, aan de zorgboerderij verbonden gebleven als vaste begeleidster. Quincy is het creatieve brein van de Lorr. Ook is ze initiatiefnemer van de sport- en bewegingsactiviteiten. Rustig, professioneel en met veel aandacht begeleidt ze onze deelnemers. Quincy is betrouwbaar. Op Quincy kan je rekenen.

John

John is onze nieuwste aanwinst als begeleider. John heeft een verleden als klusjesman. Hij heeft een zachtaardig karakter en is een goede luisteraar. Op de zorgboerderij komen zijn persoonlijkheid en handigheid perfect samen. Onze deelnemers werken graag met John. Hij begeleidt hen rustig en met veel aandacht. Tegelijkertijd zorgt hij dat de boerderij er mooi bij ligt.

Sybill

Sybill is medeoprichter van de Zorgboerderij. Samen met Jan woont zij bij de zorgboerderij in Heide (Venray). Sybill is altijd het zorghart van de Lorr geweest. Heel haar leven werkt ze al in de zorg. Sybill voelt als geen ander aan wat iedereen nodig heeft om zichzelf te kunnen zijn en zich gewaardeerd te voelen. Als iedereen gelukkig is, dan is Sybill dat ook.

Jan

Jan is medeoprichter van de Zorgboerderij. Samen met zijn vrouw Sybill woont hij bij de zorgboerderij in Heide (Venray). Jan was vroeger tuinder en is altijd ondernemer geweest. Jan weet alles van het groen op de boerderij. Bovendien is Jan na al die jaren niet meer weg te denken als begeleider op de zorgboerderij. Met zijn nuchterheid is Jan dé stabiele factor binnen de zorgboerderij.  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over onze zorgboerderij.

    Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming om jou periodiek via e-mail nieuwsbrieven te sturen en ga je akkoord met ons ‘Privacyreglement’.