Willy 12,5 jaar vrijwilliger

Wat voor werkzaamheden heb jij in 12,5 jaar allemaal gedaan op de boerderij?

Ik heb veel geholpen met de paardenweitjes, met het kunstwerk ‘Lorrie’, en met de levensbomen van de deelnemers. Ik heb het bijenhotel en bloembakken gemaakt. Ik heb de oude kantine opgeknapt, een opslaghok gemaakt en een afdak bij de schuur. Ook heb ik heel veel in de tuin gedaan. Zoals bijvoorbeeld ieder jaar een afdakje boven de tomaten. Eigenlijk te veel om op te noemen. 

"Willy is altijd naar de ander gericht. Hij is behulpzaam en bescheiden. Respectvol en dankbaar. ”

Wat doe je het liefste op de boerderij?

Juist de afwisseling vind ik fijn. Dat er allemaal verschillende klussen zijn. Met de seizoenen mee. Zoals dat gaat op een boerderij. Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde klus. ik krijg er energie van, dat de boerderij telkens weer wat mooier wordt. Je ziet het vooruit gaan door alle projectjes die we doen. Iedere dag weer een stapje.

"Niemand kan zo mooi 1-op-1 werken met onze deelnemers als Willy. Al onze deelnemers werken graag met hem”

Wat vind je mooi aan het werken met deze doelgroep? 

Het samenwerken. Ik ben iemand die graag helpt. Op het begin moest ik nog wel leren om iets geduldiger te zijn. Dat was even schakelen. Met deze doelgroep werkt het ’t beste als je er echt de tijd voor neemt. Als je dat doet, dan kan je echt samen mooie dingen maken. Dat doe ik graag. Dat past goed bij mij!

Naast Willy (12,5 jaar) vierden ook Lucie (10 jaar), Mart (10 jaar) en Peter (10 jaar) hun jubileum. Evenals Cor, die sinds de oprichting iedere gelegenheid van muzikale begeleiding voorziet. Peel en Maas TV kwam
langs, toen al deze kanjers in het zonnetje werden gezet. 

Wil jij ook bij Zorgboerderij de Lorr komen werken?

Willy 12,5 jaar vrijwilliger

Wat voor werkzaamheden heb jij in 12,5 jaar allemaal gedaan op de boerderij?

Ik heb veel geholpen met de paardenweitjes, met het kunstwerk ‘Lorrie’, en met de levensbomen van de deelnemers. Ik heb het bijenhotel en bloembakken gemaakt. Ik heb de oude kantine opgeknapt, een opslaghok gemaakt en een afdak bij de schuur. Ook heb ik heel veel in de tuin gedaan. Zoals bijvoorbeeld ieder jaar een afdakje boven de tomaten. Eigenlijk te veel om op te noemen. 

"Willy is altijd naar de ander gericht. Hij is behulpzaam en bescheiden. Respectvol en dankbaar. ”

Wat doe je het liefste op de boerderij?

Juist de afwisseling vind ik fijn. Dat er allemaal verschillende klussen zijn. Met de seizoenen mee. Zoals dat gaat op een boerderij. Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde klus. ik krijg er energie van, dat de boerderij telkens weer wat mooier wordt. Je ziet het vooruit gaan door alle projectjes die we doen. Iedere dag weer een stapje.

"Niemand kan zo mooi 1-op-1 werken met onze deelnemers als Willy. Al onze deelnemers werken graag met hem”

Wat vind je mooi aan het werken met deze doelgroep? 

Het samenwerken. Ik ben iemand die graag helpt. Op het begin moest ik nog wel leren om iets geduldiger te zijn. Dat was even schakelen. Met deze doelgroep werkt het ’t beste als je er echt de tijd voor neemt. Als je dat doet, dan kan je echt samen mooie dingen maken. Dat doe ik graag. Dat past goed bij mij!

Naast Willy (12,5 jaar) vierden ook Lucie (10 jaar), Mart (10 jaar) en Peter (10 jaar) hun jubileum. Evenals Cor, die sinds de oprichting iedere gelegenheid van muzikale begeleiding voorziet. Peel en Maas TV kwam
langs, toen al deze kanjers in het zonnetje werden gezet. 

Wil jij ook bij Zorgboerderij de Lorr komen werken?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over onze zorgboerderij.

    Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming om jou periodiek via e-mail nieuwsbrieven te sturen en ga je akkoord met ons ‘Privacyreglement’.