Team

Jan & Sybill

Jan & Sybill

Eigenaren

Jan Janssen en Sybill winkelmolen zijn de eigenaren van Zorgboerderij ‘de Lorr’. Sybill heeft vele jaren ervaring in de zorg. Samen met Jan biedt zij sinds 2002 dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. “Plezier op je werk, gelukkige mensen, er samen voor gaan, dat is een mooi gevoel” Sybill draagt met passie de verantwoordelijkheid over de zorgkant van Zorgboerderij “de Lorr”.

Jan is begonnen als boer en heeft destijds het bedrijf van zijn vader overgenomen. Door de jaren heen heeft de grootschalige teelt plaats gemaakt voor tal van kleinschalige werkzaamheden die aansluiten bij de kwaliteiten van de hulpboeren. “Iedereen draagt naar vermogen een steentje bij”. Jan heeft de verantwoordelijkheid over de werkzaamheden bij Zorgboerderij “de Lorr”.

Quincy

Quincy

Medewerker

Tijdens haar stage bij “de Lorr” heeft Quincy de opleiding Medewerkster Maatschappelijke zorg niveau 4 met succes afgerond. Quincy werkt nu voor 24 uur per week bij “de Lorr”. Ze ondersteunt Jan en Sybill bij alle voorkomende werkzaamheden.

Willy

Willy

Vrijwilliger

Vrijwilliger op drie ochtenden in de week. Hij is in de tuin en in de pallet te vinden, eigenlijk over de hele zorgboerderij. Willy is een manusje van alles, zet de puntjes op de i en zorgt dat kleine en grote voorkomende klussen op veler gebied geklaard worden.

Ria

Ria

Vrijwilliger

Vrijwilligster op één dag in de week. Ze is te vinden tussen de bloemen, maakt de mooiste creaties en versiert de boerderij in elk seizoen.

Peter

Peter

Vrijwilliger

Vrijwilliger als timmerman op twee middagen in de week. Peter heeft als vakman al veel gerealiseerd zoals werktafels in de pallet en eettafels in “de Lorr”. Het pronkstuk van Peter is de keuken die hij samen met de hulpboeren van oude appelkisten heeft gemaakt. Daarnaast rijdt Peter twee keer in de week als chauffeur voor de hulpboeren.

Lucie

Lucie

Chauffeur

Moeder van hulpboer Niek. Zij rijdt twee ritten in de week als chauffeuse voor de hulpboeren.

Mart

Mart

Chauffeur

Rijdt twee ritten in de week als chauffeur voor de hulpboeren.

Annelies

Annelies

Chauffeur

Rijdt als chauffeur op invalbasis.

Henriëtte

Henriëtte

Vrijwilliger

Vrijwilligster voor één dagdeel per week. Ze is graag bezig in de bloementuin en houdt van creatieve activiteiten, zoals schilderen, mozaïken en bloemschikken.

Guus

Guus

Zoon

Zoon van Jan en Sybill. Hij werkt achter de schermen voor Zorgboerderij “de Lorr”

Loes

Loes

Dochter

Oudste dochter van Jan en Sybill. Ze werkt op dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen op de zorgboerderij.

Roos

Roos

Dochter

Jongste dochter van Jan en Sybill. Ze werkt op haar vrije dagen en in de vakanties op de zorgboerderij.

“Zowel het kunnen geven van persoonlijke aandacht, als het krijgen van aandacht geeft een voldaan gevoel”